Musik i særklasse til enhver fest.

 

Jeg er både til store fester med mange gæster, samt mindre hyggelige selskaber.

 

Til firmafest, gadefest, foreningsfest, byfest, ringridderfest, teltfest o. lign:

Jeg spiller populær dinnermusik i passende styrke. God blanding af danske hits, evergreens, swing, rock og skål-/fællessange. Der har jeg mere underholdning og får gæsterne med på skål og sang efter behov.

Danserepertoiret består af evergreens, danske hits, rock, pop, disco, 60, 70 og en del 80ér musik, og nye hits. Jeg spiller NON-STOP til dans, og holder gang i den på dansegulvet. Her kan gæsterne ønske musik fra repertoirelisten eller synge i den trådløse mikrofon.

Det kan også være temafest med fokus på 80ér musik blandet med i repertoiret, John Mogensen/Bamse, Kim Larsen, TV2, Danser med drenge etc.

Jeg værdsætter god lyd og lys og kan med GBpartymusik lave evt. teltfester o. lign. op til 400 personer og har selvfølgelig udstyr der er tilpasset situationen.
 

Til fødselsdag, bryllup, sølv/guldbryllup, familiefest, weekendophold o. lign.:

Populær og behagelig dinnermusik i passende styrke så gæsterne kan tale sammen, giver en hyggelig stemning. God blanding af danske hits, evergreens, swing, jazz, rock og skål-/fællessange efter behov. Under middagen kan foden tappe i takt med musikken og der kan nynnes til – evt. tager jeg harmonikaen til sangene som jeg selvfølgelig spiller til. Musikken kan krydres med musicals, klassisk eller wienermusik efter situation/ønske.

 

Danserepertoiret består af evergreens, danske hits, rock, pop, 60, 70 og en del 80ér musik, og nye hits.  Jeg har også jive, tango, salsa/samba eller vals til dem der er vild-med-dans, hvis det ønskes. Jeg spiller stort set uden pauser til dans og gæsterne kan bestille musik fra min repertoireliste.

 

Jeg spiller også til reception, hyggemiddag, konfirmation, revy og lign. Besøg mig i mit øvelokale hvor du kan høre min lyd og tale om specielle ønsker mm.
 

Skal du have kvalitetsmusik til festen - ring til GBmusik som spiller ALT - næsten.