Lidt historie om min karriere:

 

Jeg fik klaverundervisning fra jeg var 6 år og lærte at spille hovedsagelig klassisk musik hos en konservatorieudannet musikpædagog. 

 

Jeg fik et trommesæt til konfirmation og startede med at spille med min mor og far – mig på trommer, far orgel og mor sang.

Som teenager, hørte jeg Gasolin, Shubidua og Sebastian, Rod Steward, Bonnie Tyler og Kool & the Gang. Det var lige mig - jeg overtog en del af min fars repertoire og så var jeg i gang med at spille til fester.

 

Jeg blev 15 og lavede min egen duo DO-RE-MI først med Gaby Michelsen som sangerinde og John på trommer. Dengang spillede vi på slotshotellet i Augustenborg. Omkring 1980 fik jeg min skolekammerat Richard Thordsen med på trommer. Her spillede vi til revyen i Augustenborg og det var i den forbindelse jeg mødte Leif Maibom som arrangerede mig til Sønderborg revyens de første 2 år på det gamle teaterhotel i Sønderborg.

 

I 1982 havde jeg Poul Anker Jessen med på trommer. Vi fik et par gode år hvorefter han blev trommeslager i Allsingers.

 

Det må være omkring 1985 jeg fik Finn Maibøll Pedersen med på trommer og ved større lejligheder havde vi Henriette Sonne med på guitar og sang. Vi spillede meget på Nørherredhus i Nordborg, dengang der bl.a. var Pallesen og Pilmark-show.

 

I 1988 blev jeg keyboardmand i Allsingers og dermed et gensyn med min ”gamle” trommeslager Poul Anker Jessen. Vi spillede til mangt og meget, bl.a. en del SFS-fester i Sønderborg hvor vi stod på den ene side af hallen og et kendt band på den anden side.

 

Allsingers blev opløst midt i 90érne, hvorefter guitaristen Carl Sandhøj Andersen og jeg slog os sammen for de næste 7 år at kalde os Confetti. Vi spillede også til SFS-festen i et par år, og selvfølgelig til et hav af andre fester rundt omkring på de dengang mange hyggelige spillesteder – meget på Frydendal kro.

 

Confetti stoppede i 2005 og jeg spiller nu i GBmusik.

 

Jeg har gennem tiden spillet til fester sammen med mange kendte personer bl.a. Kjeld og Hilda Heick, Lille Palle, De Nattergale, Richard Ragnvald, Dorthe Kollo, Bjørn Tidemand, Pallesen og Pilmark, Fenders, Bamse, Per Nielsen, Kandis mm.

 

I GBmusik har jeg suppleret mit repertoire med bl.a. en del 80ér musik og nye hits. Krisen tog om sig i 2010-2013, og behovet for levende solomusik til fester blev mindre. Folk valgte digitalmusik fra deres anlæg, pc eller ingen musik, ligesom brunch blev populært.

 

Det er dog på retur – flere vælger at købe musik til deres fest i erkendelse af at det bidrager til indholdet i festen og ikke mindst stemningen som ofte er den gæsterne vil huske. Jeg har desuden investeret i nye instrumenter og fornyet mit repertoire i erkendelse af at hvis kunderne ønsker levende musik, skal man have noget for pengene. Desuden kræver musikken at den let kan kendes og derfor er nødt til at tage den moderne teknik til rådighed. Således spiller jeg en del af 80érmusikken og nye hits med midifiler, hvortil jeg supplerer min lyd og sang.

 

Underholdningen er også blevet en del af musikken – det er ikke nok blot at spille Øde Ø og kald det kærlighed – der skal noget ud over scenen. Derfor spiller jeg hovedsageligt med de styles der ligger i mit keyboard og som gør mig uafhængig af en fast fil. Jeg er derfor fri til at lave et ekstra omkvæd og få gæsterne til at synge med, klappe, skifte sang eller blot flette en skål, kommentar eller hvad jeg nu finder på til situationen uden at det bliver plat. På den måde føler gæsterne nærværd og min tilstedeværelse.

Om mig